Видове системи за залагания

Има много видове спортни залагания странни имена като “Патент”, “Трикси” и “Хайнц”, че хората са объркани и често не разбират какво означават тези залози. Някои от тези пермутации в много случаи може да са по-добри стратегии, отколкото просто да залагате на единични залози, така че си струва да знаете по-добре какво означават тези имена. Има много различни системи за залагания. Тази статия съдържа най-често срещаните са тези, които могат да донесат най-голяма печалба.

Единични залози

Преди да започнем с обяснението на системата за игра на рулетка, нека първо разгледаме най-лесния начин, залагането на хазарт. За залог, просто залагате на изхода. Например, Залагате на Атлетико (Мадрид, за да победите Валенсия в 2.00 връзка. Поставяте 2 отляво “едно “” това е друго име за единични залози) и получавате 1. проба. Х 2.00 е равно на 2. проба. (1 проба. печалба и 1 проба. степен.) В отделните игри (и на всяко друго място), могат да бъдат включени изборите и за много други неща, като например оценка на екипа, за да спечели други с определен резултат, което първият играч, който вкара гол и т. н. Можете да научите повече за възможностите в нашата статия”Видове залози за футбол”

Двоен

Двоен

Вие избирате две опции и вие със сигурност ще трябва, и за двата варианта, е изгодно да се удвои печелившия залог. Поставяте някакъв залог и след това този Залог се умножава по коефициента И след това получената стойност се умножава по втория коефициент. Например, ако заложите 1 лев. за победа над Лестър, Хъл Сити с коефициент 2.00 и за Арсенал срещу Тотнъм за тарифа 1.50, ще бъде получено следното изчисление: 1. проба. за победа на Лестър = 2 . проба. пристигнахме, така че тези две две. проба. умножена по 1.50 (коефициент “Арсенал”), и се получава обща печалба от 3 проба.

Ремаркета и батерии

Можете също така да изберете три, за да изберете и, както вече сте разбрали, и трите трябва да бъдат печеливши, за да бъдат печеливши и взискателни. Ако само една от опциите е неуспешна, ще загубите целия си залог, независимо от резултатите на другите отбори. Когато изборът на четири или повече листа се наричат акумулаторни проценти. Например, ако заложите 1 лев. в таблицата, която включва селекции с коефициент 2.00, 1.50 и 1.20, потенциалът ви за печалба ще бъде 1 X 2.00 X 1.50 x 1.20 = 3.60 лв

Двойни и прости и пермутации

Изберете 4 или 5 селекции-например 4 или 5 отбора, за да спечелите домакинските си мачове от следващия кръг – и вземете само прости и двойни комбинации от тези 4 или 5 мача. Например, ако сте избрали 4 игра (Изберете 1, 2, 3 и 4), ще има 4-single (1, 2, 3 и 4) и от там 6(1 & 2, 1 & 3, 1 & 4, 2 & 3, 2 & 4, и 3 & 4).

Патент цени

Патент цени

Това е пермутация, която включва 3 избора. От тези 3 опции, които създавате, са общо 7 залога-3 единични, 3 двойни и 1-пътека. Тези 7 залози, ако изберете Избор с вероятности най-малко 7.00, вие ще бъдете в състояние да удари своя залог, дори и при успешна игра.

Трикси Залози

Тарифите за Трикси са подобни на патента, с изключение на това, че нямате единични – 4 стаи на цена от 3 направени селекции. 3 копия и 1-пътека.

Система Lucky 15 залога

Като патент залози, само вместо 3, можете да изберете 4 селекции, 4 единични, 6 кръга, 4 писти и 1 път такса, която е общо 15 залози. И както при патента, би било разумно да изберете такива коефициенти, които ще ви върнат залога само когато семейният избор (общо 15 хвърляния, така че коефициентите около 15.00 ще бъдат от значение. Така че, само 1 избор е да вземете своя залог и всеки успех ще ви донесе големи успехи). Например, Вие избирате 4 избора с вероятностите на всеки от тях в 17.00 часа. Вие правите залог, сумата на залога е 0.10 проба. (15 залози = общ залог от 1,50 лв .) и ако само един от четирите си прогнози за изхода, ще получите $ 1, 70. С всеки следващ успешен избор започнете по-сериозни приходи! 2 успешни прогнози, ако връзката е равна на 32,30 водят., 3 = 583.10 проба и 4 = 10 497 лв!

Хазарт Янки

Хазартните игри на янките са подобни на 15, но се различават по това, че нямат сингли. Съставени са 11 залога, които включват 6 кръга, 4 песни и 1 брой, тарифа. Този залог може да бъде по-добре от щастлив 15 в случай, че не искате да направите 15 пълни залози, но само 11, и по този начин да се намали сумата на общия залог. По този начин общата сума на залога ще бъде по-малка, но няма да спечелите нищо, ако имате само една правилна прогноза, защото това преодоляване не са прости залози. Но, от друга страна, по този начин ще можете да платите за да поставите малко по-голяма сума на един залог. Вместо 0,10 лв., сега можете да направите 0.14 лв и вие все още ще даде около 1,50 лв. Това може да не изглежда много голяма разлика, но ако кликнете върху всичките си четири прогнози, вие ще получите огромен 14 687 лв .!

Супер Янки-залози

Супер янките са подобни на тарифите на янките, но те покриват 5 селекции, а не 4. Това увеличава броя на залозите, както и промяна. Общо, структурирани, 26 залози-10 кубчета, 10 пътека, 4 квадрата и 1 петоъгълна дъска. Ако заложите 0,10 лева. в ipod или общо 2.60 лв. всички пермутации и, отново, направи избор, от 17: 00 часа, и имате двама победители, вие ще получите 28,90 лв . Трябва да помните, че ще ви е трудно да имате двама победители всяка седмица, но с такъв откат не е нужно да печелите всяка седмица!

Залози Heinz

Тази система е много подобна на Супер янките, но изборът е само 6. Са 57 залога! – 15 от там, 20 костюм, 15 четворни стаи, 6 по бащина линия и 1 сектор. Ако залагате с тази реорганизация, не забравяйте, че залозите са 57. Това означава, че ще трябва най-малко 2 правилни прогнози 6 (такси около 8.00), за да се реализира печалба. При 0,10 лв ставка. и връзката е 17.00, получавате 583.10 лв. 3 правилни прогнози и 10, 497 лв. Шест!

Голиат залози

Пикът на пермутациите. Имаме невероятни 247 залога. 3 печеливши залози, 8.00 гарантират оттеглянето на печалбата.

предишна статияОЛИМПИАКОС АРСЕНАЛ ПРОГНОЗА
Следваща статияКак се изчислява печалбата на букмейкърите?
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук