Какво е Кеш Аут?

Ролята на “пари”, известна още в България като” затваряне на залога”, е сравнително нова мода в интернет – ти беше. Тази функция позволява на играчите да си осигури победата, когато скоростта се развива добре, в момента на затваряне на залози, или имам своите възможни загуби, когато скоростта не се развива толкова добре, в момента на затваряне. Преди изобретяването и въвеждането на тази опция, играчите не са имали влияние върху залозите, след като те са били поставени да го очакват, последно място сигнал, в последния момент на погасяване или повече секунди. Така че нашите грешки бяха само две възможни завъртания-те бяха напълно безполезни или напълно загубени. Функциите на парите променят тази ситуация, като предлагат на клиентите да залагат на други домове могат да се обърнат, което може да се каже, че е в средата на две възможности.

В следващите редове ще ви разкажем как работят парите и ще ви дадем примери за ситуации, в които може да се използва. След това ще разгледаме защо букмейкър къщи също имат предимството да предложи такава опция.

Как работи затварянето на залога?

Възможността за преобразуване става възможно в момента вече са поставени залози. Когато вече сте избрали избор или избор на купон и натиснете бутона “залог”, че подготвя спортни залагания, на вашия искате, по всяко време, можете да видите, каква е печелившата сума, която ще получите, ако решите да затворите своя залог в този момент.

Нека да разгледаме три примера за ситуации, за да затворите залога.

Първи пример

Първи пример

Вие сте направили залог от $ 100. на пазара за победителя от мача между Каляри и Палермо от италианската Серия А.залогът, който сте заложили, е победа на домакините от Каляри, а коефициентът е 2.00. Това означава, че ако Каляри се предлагат три точки в тази игра, ще имате $ 200. и ще имате нетна печалба от точно $ 100. Можете да гледате срещи в реално време и с радост да видите техния отбор, отбелязва: 1: 0 в последната минута на първата част. Можете да влезете в къщата за хазарт и да видим какво може да затвори залога и да вземе $ 150. С други думи, можете да получите нетна печалба от $ 50 по всяко време. и вече това, което се случва във втората част, нямате нищо против, така или иначе, защото това не засяга залога.

Втори пример

Скорост от 100 долара. залог в Експрес, с три позиции в чека. Първите две срещи излизат на 2, 10 и 2, 40 на залог, а за третата битка няколко минути. Пари, ресурси в този случай, предлага да се даде $ 400. не чакайте края на играта. Ако оставите залога си активен до края и третата игра е успешна, печалбата ще бъде $ 1000. Всичко зависи от вас – Искате ли да вземете застраховка от печалбата сега, или да се забавлявате с идеята да имате повече?

В третия пример

Скорост от 100 долара. победа на Порто срещу Бенфика, 1.70. Отново гледате играта, но този път За съжаление Бенфика вкара гол в средата на първото полувреме. Това, което е видял досега, е, че Бенфика действа на по-високо ниво от вратата и мислите, че пристанището няма да има сили да стигне до пълно завъртане и да вземе победата. На страницата си залози, можете да видите, че с помощта на кеш аут, можете да затворите залога и да вземе $ 30. Вие губите играта, но от $ 30. по-добре 0 UAH. нали?

Какво е предимството на букмейкърите да предлагат пари?

Две от тях са основните причини, поради които букмейкърите предлагат на своите потребители функцията за затваряне на залога.

Първият е естествено само това, което вашите клиенти искат! Кешът, заминаването дава на играчите повече възможности, и прави процеса на търговия по-вълнуващо. Букмейкърите печелят клиенти, като предлагат на своите клиенти тази функция.

Второ, функцията наистина дава на букмейкърите голяма печалба. Предимства-с тази функция, на теория, по-малко от реалната възможност да бъде в момента на затваряне. Разликата е изключително малка и не се усеща от отделните потребители, но букетите имат милиони клиенти и, когато тази разлика е с всички тях, тя вече е напълно осезаема.

Предимства и недостатъци на парите

Предимства и недостатъци на парите

Основното предимство на парите е, че имате шанс да получите застраховка, печалба и няма да се налага да треперите до последната атака на сигнала. Всеки от нас изтръпва в последните минути на мача, когато разликата в резултата е само един гол, но противниковият отбор атакува мощно, а изходът от залога не е ясен до края. Видяхте, че отборът, на който залагате, се представя по-зле от съперника си, въпреки че в момента е по-добър от резултата. Както казахме, тази функция може да се използва с голям успех и за ограничаване на загубите. Когато не можете да видите как един отбор или играч може да върти резултата, парите ви дават възможност да вземете част от инвестираните пари.

Парите са недостатък и това е, че с помощта на ресурсите ще спечелите по-малко пари, отколкото ако сте чакали до края и залогът ви е спечелен. Не е добро чувство да затворите залога и следователно да загубите голяма печалба, така че чрез прилагане на разсъждение и логика, при използване на тази опция.

предишна статияБарселона-реал Мадрид прогноза мач
Следваща статияСАУТХЯМПТЪН – ЛИВЪРПУЛ ПРОГНОЗА
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук