Как се изчислява печалбата на букмейкърите?

Как се правят цветя? Каква комисионна вземат от всеки залог? Отговаряйки на тези въпроси и отговаряйки на въпроса как можем сами да изчислим каква е печалбата от залога за всяка такса, ще намерите в тази статия. Марж-процент от печалбата, комисионна-каквото и да го наричате, в основата на това е действие, при което организаторът на търговията изважда малка част от шансовете, за да си струва бизнеса и да бъде печеливш. Тази стойност зависи не само от BK залог къща, но дори и в рамките на един букмейкър са видими разлики на брега за различни събития. Като цяло, почти на всички места,се забелязва следната тенденция: колкото повече знаете за събитието, толкова по-малка е печалбата на оператора и съответно по-голяма печалба за играчите. В много случаи, букмейкъри предлагат намалени маржове за определени турнири или лиги, така че те могат да привлекат повече клиенти. Нейната основна цел е да Ви предложим по-добро завръщане, и толкова по-големи са шансовете на вашите конкуренти. Но какво е това поле? И как оценяваме? Знаете каква комисионна плащате с всяка игра и как това може да повлияе на общите ви печалби от хазарт.

Значението на маржа на залозите

Значението на маржа на залозите

Много хора са на мнение, че букмейкърите не се различават от рисковете на компаниите, в техните предложения най-вероятно са отражение на страната, която според тях спечели събитието. По този начин всички букмейкъри имат любимите си победители в събитията, на които приемат залози. Но това не е пълната истина! Някои от нас, можем да се съгласим, че букмейкърите понякога предпочитат победители за определени събития, но не може да се каже, че те предпочитат победител в подготовката на коефициенти. Любим любим, може би, когато повечето клиенти залагания и залагания само в една посока, и не може да се променя, действията на къщата. Така че, естествено, те се надяват да спечелят, че са поставили по-малък дял от играчите. Това е обичайната тактика на арбитраж залагания. Въпреки това, при създаването на Коефициенти за събитие, букмейкърите се опитват да направят, за да привлекат залози от двете страни на пазара(т.е. на игралното поле за залагания победителят има два възможни резултата, във футбола-три, и в конни надбягвания – повече от шест). Основната цел на букета е да балансира парите, които ще плащат, в дейността на всеки от възможните варианти-това са пари, т.нар. “отговорност.” Сега може да се запитате, ако букмейкърът се опитва да балансира своята “отговорност” на всеки пазар, как тогава печели от него? Отговорът на този въпрос, ключовата дума е “марж”. Букмейкърите таксуват малка част от шансовете, които те предлагат, нещо, което помага да се получи застраховка печалба от пазара, ако те са били в състояние да балансират своята отговорност. С други думи, маржът е малък процент от парите, които букмейкърът получава от играчи от всеки пазар. Въпреки че е малко вероятно, че малко ще достигне перфектно балансиран, отговорността за събитие, факт е, че тя предлага стотици различни пазари всеки ден и се залага на широк спектър от дейности в помощ-това е много добре да се балансира своята споделена отговорност за всички пазари.

За справедлив пазар

Ще ви покажем пример за пазар, където всички възможни изходи имат същите шансове за байт. Да кажем, че днес ще трябва да играете тенис между двама напълно равни тенисисти, което означава, че вероятността за спечелване на всеки от тях е точно 50%. Ако букмейкърът дава справедлив пазар за този тенис мач, без никаква печалба, той ще бъде коефициент от 2, 00 за двамата съперници. Това е, ако заложите 100 лв . и залог успешно, ще спечелите 100 лв . Това се нарича справедливи коефициенти или 100% от пазара. Но все пак букмейкърите трябва да покрият разходите си и да получат някаква печалба, те не могат да предложат добри шансове. Поради тази причина те отново ще определят равни шансове и за двамата играчи, но шансовете ще бъдат 2.00 и някъде в диапазона от 1.80-1.80 до 1.97-1.97. Повече шансове, до горната граница на този диапазон, което е най-доброто за нас, Играчите. Добър тестер и футболни прогнози сайтове към днешна дата знаят и печелят. Да кажем, че шансовете са 1.95. Вие и вашият приятел направи залог от 100 долара. залог на този тенис мач, можете да заложите на един тенисист и един на друг. Бк ще събере 200 лв. от залозите, без значение кой печели, той ще плати печалба от 195 лв . (100 Х 1.95 = 195. проба.). Виждате как битът е спечелил гаранция от 5 лв. без да се притеснявате, че победителят в мача. По този начин, ако букмейкърът не приеме равна на сумата на залога за събития, тя ще бъде безопасно печалба. Разбира се, това не е много балансиран пазари, когато Коефициентите са 1.30-3.00, например, искате нужда от повече пари, за да Карта любим в събития, така че той може да достигне равна или приблизително равна на сумата на печалбата, която той ще плати, когато спечели някой от играчите.

Как да изчислим каква е печалбата?

Как да изчислим каква е печалбата?

Изчислението е доста проста! За да започнете, трябва да конвертирате десетичната запетая процента на вероятност. Например, ако коефициентът е 1.65, преобразуване на процент е 1 Ръководство за 1.65. Калкулаторът показва 0,606. Това трябва да се направи за всеки възможен изход от събитието. След това, всички те трябва да бъдат събрани и умножени по 100. Резултатът е пазарен процент, докато процентът е над 100% печалба от залога. На пръв поглед може да изглежда малко трудно, но ще ви дадем пример, за да видите, че всъщност не е така. Да вземем мач известен букмейкър. Има три възможни резултата-равенство или победа на един от двата отбора. Коефициент:

 • Коефициент X – 3.40
 • Коефициент сайт – 2.00
 • Фактор хора – 3.80

Правим преобразуването и получаваме следните цифри:

 • Вероятност за равенство: 1 / 3.50 = 0.294
 • Шанс за победа на домакина: 1/2 .00 = 0.500
 • Вероятност за победа на гостите: 1 / 3.90 = 0.263
 • Общо = 1.057
 • Общ пазарен дял = 105.7%

Беше заключено, че Комисията за търговия на пазара е 5,7%. Ако искате да приемете, че това е комисионна за такса, която залагате, можете да го направите по следната формула:

 • Комисионна = (1 – (1 / общ пазар%)) x 100%
 • Комисионна = (1 – (1 / 1.057) x 100
 • Комисионна = (1 – 0.94) x 100
 • Комисиона

В този пример за всеки от вас са заложени 100 лв ., плащате за 6 лв . букмейкър комисионна. Как маржът влияе върху печалбата ни? Надяваме се, че вече имате по-добра представа за това, което букмейкърска комисия! Нека сега да видим колко е важно да залагаме на най-добрите коефициенти и как малките разлики на брега засягат нашата банка. Общ пазарен дял и печалба / коефициент 50/50 събития / процент на печалба, 55% успешни залози

 • 101% / 1% / 98 / 8.9%
 • 102% / 2% / 96 / 7.8%
 • 1% / 3% / 1.94 / 6.7%
 • 2% / 4% / 1.92 / 5.6%
 • 3% / 5% / 1.90 / 4.5%
предишна статияВидове системи за залагания
Следваща статияЗенит-Макаби Тел Авив
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук