ЛЕГИЯ - GREEN ПРОГНОЗА

Отборът на Легия Варшава е домакин на Рик Мостар в играта ” Отмъщението на втория кръг от квалификациите на Шампионската лига. Мачът в полската столица е във вторник, 19 юли от 21: 45 часа българско време. Първата среща между двата отбора в Босна и Херцеговина завърши при резултат 1:1. Екипът на Легия беше фаворит преди сблъсъка и си тръгна с добър резултат от посещението в Босна.

Legia Warsaw vs Zrinski Mostar_match ЛЕГИЯ - GREEN ПРОГНОЗА

Голът на чужда земя, отбелязан от полския отбор, им дава голямо предимство пред попълването в “Пепси Арена” през уикенда Легия започна защитата на титлата в купата на Полша, паритет 1: 1 срещу Атлон. Влизането в Лех е дело на българския национал Мигел Александър. В Шампионската лига Легия не пропуска у дома пет поредни мача, като за последно признава поражението на Шахтьор Донецк с 2: 3 през 2006 година. Шампион на Босна и Херцеговина, зеленият Мостар няма големи ресурси и предвид резултата от първия мач е сочен за външен човек. Всички босненски отбори са за грешка и това е най-вероятно Грийн ще последва до местоназначението си.

Legia Warsaw vs Zrinski Mostar_match_01 Legia Warsaw vs Zrinski Mostar_match ЛЕГИЯ - GREEN ПРОГНОЗА

Отборът все още имаше две участия във втория предварителен етап на Шампионската лига през 2009 година., Той беше отстранен от словак от Братислава, а през 2014 г.Той наклони глава пред словенски кафяв. Вярвам, че Легия е евтин и мощен. Полският Отбор празнува 100-годишнината си, а феновете се надяват да се справят с групата FF. Досега отборът на Варшава не се е класирал и този сезон ще бъде много трудно, така че те нямат право на грешка дори във втория квалификационен кръг. ПРОГНОЗА: 1/1 ЗА PP / KI

предишна статияПоверителност
Следваща статияSUV-МИЛАНО ПРОГНОЗА
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

10 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук