Поверителност

Като цяло

Като цяло

Следните условия (“договор”) определя правилата, които можете да използвате и да влезете в сайта, и всички услуги са предоставени на техните страници. До достъпа до или използването на Сайта или на всички услуги, предлагани чрез уеб сайт (“услуги” в”, вие декларирате и гарантирате, че сте прочели, разбрали и сте се съгласили с условията на настоящото споразумение, което прави задължително споразумение между вас и нас, независимо от това дали те са регистрирани или не, това е сайта. Това Споразумение се отнася за всеки посетител, потребител и други, които имат достъп до услугата (наричана по-долу”потребител”).

Защита

Защита

Защитата на личните ви данни е много важна за нас. По този начин ние предприемаме подходящи мерки, за да защитим личната информация на потребителите, колективно, съхранявана или използвана от нас. Преди да се съгласите с договора, моля, прочетете нашата политика за поверителност, за да знаете как тяхната лична информация се обработва при достъп или използване на нашите интернет услуги, Политиката за поверителност е включена като асоцииран документ-това е споразумение. Свържете се с нас на e-mail: [email protected] ако имате въпроси или неясноти.

предишна статияЛИЛ-АНЖЕ ПРОГНОЗА
Следваща статияЛЕГИЯ – GREEN ПРОГНОЗА
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук