Asian-Handicap-Betting-01 Стратегии за залагания с хендикап

Има няколко стратегии, които могат да се използват за залагания с азиатски хендикап. Можем да ги изброим всички в тази статия, но не искаме да претоварваме с информация. Във всеки случай, по-добре от тези, които се развиват в себе си. Когато имате повече опит с този тип залагания, това не изглежда невъзможна задача. Има обаче няколко конкретни стратегии, които ви съветваме да мислите и може би да ги приложите във вашата игра. Това е нашата любима, стратегии, които се оказаха успешни с редица играчи през годините. Те са доста прости, така че са идеални за използване по време на периода, в който се запознавате с това как да залагате. Целта е да ги използвате в точното време и в правилната посока.

Залагайте на фаворит в -1 или -1,25 Ah, това е чудесна алтернатива, стратегия за залагания за основните фаворити традиционните пазари 1X2. Един от най-големите недостатъци – това е залог на вашия отбор победа-пазарът е равен, и победа, и шансовете, които обикновено са много ниски. Докато можем да очакваме да получим по-ниски тарифи, вероятността означава, че всяка рецепта може лесно да бъде унищожена, само една или две капки са непредсказуеми. Нашата задача е да намалим този риск, доколкото е възможно. Как мога да го направя? Ако използваме Залог с азиатски хендикап ” -1 или -1,25, можем да получим големи възможности, да сведем до минимум риска от загуба на залог. Както знаем от нашата статия.

Asian-Handicap-Betting-02 Стратегии за залагания с хендикап

Ръководство за игра с азиатски хендикап, азиатски хендикап „ -1 означава, че ако отборът спечели с точно разликата, е нашият залог се връща, а ако победата с две или по-разликата в гол, залогът ще бъде успешна “, Когато -1,25 отношение курс се състои от две половини-едната половина – 1, а от друга, 1,5 А., на този показател, ако победата с разлика, половината залог ще бъде върнат за нас, а другата ще бъде на загуба. Коефициентите на залагане с тези азиатци показват чувствително по-високи от нормалните залози за нетна победа. Освен това, ние все още имаме отличен фон, за да се насладите на най-високата успеваемост на нашия залог. Важно е обаче внимателно да изберете тези хазартни игри и да залагате само когато виждаме всички основания да очакваме победа с най-малко две цели любим. Вижте също таблица азиатски хендикап.

Цени за деца и хора, извън дома, в + 1,75 АХ, тази стратегия също се използва широко сред добрите играчи. Трябва да следвате отбора като мъже, действайки като хора, които получават съотношение 1.90-2.00 Азиатски Хендикап +1 или + 1.25 . И след това, отидете на секцията алтернативен азиатски хендикап залози и намерете низ от +1,75, като леко разхлабена връзка в замяна на предимство с половината от главите. Това дава голям шанс за успех или поне връщане на половината от залозите, тъй като децата рядко губят две или повече цели, ако играят пред своята публика. За да бъде тази стратегия успешна, трябва да изберете отбор, който обикновено е на собствения си терен, и не са много подходящ успех в последните си игри като домакин през сезона.

Залози срещу лидер много играчи съобщават за успех и стратегия за залагания на живо, в която губещият залог, отборите са поставени в един мач. Статистиката показва, че когато мачът между тях е поне сравнително равен отбор, един отбор вкара гол, е много по-вероятно следващият удар да бъде отбелязан от другия отбор. Причините за това могат да бъдат много: по-голяма мотивация в отбора губещ и повече желание офанзива игра, релаксация в отбора, който води, и така нататък. Вземете например спора между Емполи и град Торино от началото на февруари 2017 г. Два сравнително равни отбора, в мача, че първият гол бе отбелязан от град Торино, Андреа тя ти в 11-та минута. Около 20 минути среща коефициенти о, с линия 0,25 баня спортни залози, bet365 са следните: Емполи + 0.25 = 2.00 Торино -0.25 = 1.85 (имайте предвид, че хендикап залози в Залози На Живо се определят единствено от това, което се случва в останалата част от играта . Това означава, че резултатът не се брои при изчисляването на линиите и се предполага, че резултатът в момента е 0: 0) в този случай, ние ще заложим на екипа на Емполи, който е зад резултата и трябва да се постигне целта. Шансовете да го намерите са големи, и дори ако те не успяха и играта свърши голова разлика, в полза на Торино половината от нашия залог ще бъдат върнати. Какво стана? Емполи се стабилизира в края на първото полувреме и мачът завърши с резултат 1: 1. Нашият залог беше успешен. Други добри възможности в този случай, може да бъде залог азиатски голи линии или азиатски хендикап изтегляне. Естествено, винаги трябва да правите анализ на вашите залози. Не правете слепи залози, само защото отборът, който водеше в резултата. В най-добрия случай, ще присъства в играта и да бъде в състояние да направи преценка дали губещият отбор да бъде по-близо до вратата. Ако не, поне ще видим как се развиват статистическите данни за търсенето на живо, повечето големи букмейкъри. Също така никога не използвайте отборни стратегии, с големи разлики в клас. Само защото мястото, което Монтана диктува, не означава, че Монтана изведнъж излиза по-добре и ще бъде натиснат.

Asian-Handicap-Betting-03 Стратегии за залагания с хендикап

Изход искрено вярвам, че ще оцените шанс, залози с хендикап, защото ние твърдо вярваме, че това е един от най-добрите начини да залагате на футболни мачове. Въпреки това, ние също ви насърчаваме да бъдете внимателни. Ето защо ние препоръчваме да се сложи в малки количества, когато правите първите стъпки в света на недостатък. Също така, уверете се, че напълно разбирате какво означава за всеки пазар на азиатски хендикап. Проверете онлайн и за хора с увреждания, както и алтернативен хендикап. Не на последно място, ако сте сериозни за това как да залагате на азиатски хендикап на живо, внимателно изберете в кои сте били ще поставите вашите залози. На практика азиатският хендикап се предлага навсякъде, но не навсякъде има достатъчно видове и достатъчно високи шансове. Bet365 и засяга известни забележителности като някои сайтове на повечето пазари Хендикап за всички събития, и най-добрите коефициенти за тях. Те също така предлагат азиатски хендикап опции на гол линията, както и азиатски хендикап

предишна статияВердер Бремен-Байерн Мюнхен
Следваща статияEfbet бонус
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук