Стратегии - търсене на цели в последните 15 минути на играта

Ако имате достатъчно богат опит на живо футбол залагания, вероятно сте забелязали, че в повечето случаи, гол в последните минути на мача, разликата между скромен и голяма победа. Добрата новина за тези, които са готови да търсят по – късно, между другото, е, че статистиката е в полза на тях-в последния етап на битката, понякога, е по-вероятно да падне, отколкото във всяка друга фаза (по-специално през последните 15 минути). Статистиката, много клубове все още показва, че в последните 15 минути от техните игри са паднали повече от 3 пъти повече голове в сравнение с първите 15 минути от техните битки. Букмейкърите предлагат много добър шанс за пазарите на “следващия гол, когато играта приключи” и че поради тази причина залогът в играта в последните 10-15 минути на играта може да бъде много печеливш. Въпреки това, не мислете, че можете да залагате на случаен принцип и да печелите пари без никакви усилия.

Внимавайте за сигнали, които могат да показват, че лае влияние

Внимавайте за сигнали, които могат да показват, че лае влияние

Преди да направите залог, въведете в края на играта, първо трябва да имате достатъчно аргументи, че това може да се случи. Намерете шампионата с най-много голове. Преди да направите залог, Проверете резултатите на сайта за футболни статистики. В повечето случаи е по-добре да се търси мача със същия резултат и поне един отбор се опитва да постигне победа или игри, където отборът губи в този момент и прави мощен натиск, за да не си тръгне с празни ръце от битката. Например, ако реал Мадрид и Осасуна играят при равни условия, до 70-та или 80-ата минута на срещата на “Сантяго Бернабеу”, и виждат, че собствениците правят всичко, за да постигне победа, имаме добра ситуация за залози на следващия гол”. Някои отбори само се оказва, че много често печелят своите игри в последните минути. Спомнете си само за последните няколко години Алекс Фъргюсън начело на Манчестър Юнайтед, когато само малка част от общата победа на отбора дойде в заключителните минути, а не рядко и в последните секунди. Избягвайте първенство с най-малко голове.

Залог срещу отбор, който държи

Друго нещо, което трябва да направите, е, преди да заложите в края на гол, размишлявайки върху въпроса кой от двата отбора има по-голям шанс да вкара следващия удар. В случай, че и двата отбора се стремят, остава опцията за залагане, само за да паднат отново целите, но когато целта се опитва да достигне само един отбор, букетите предлагат и други опции за залагане.

Когато отборът се движи напред по един гол напред, до последния удар на сигнала остава около 10 минути, и той зарылся в своя подземния поле, без никаква мисъл за организиране на нови атаки, можете да заложите на нов хит за среща, но това, което ще бъде белязана от особено губещ, в този момент, Тим. По този начин ще имате много по-добро съотношение в сравнение със стандартната за пазара “следваща цел”. Например, в двубоя Тотнъм-Евертън в брой 1: 1 в 80-ата минута, ако връзката за нова цел е 1.50, коефициентът за следващата цел, обременен от Тотнъм, може да бъде по-висок от 2.00.

Нанесете агресия в залози

Когато гледате играта и вижда, че целта е готова, най-добрата стратегия е да залагате по-агресивно и да спечелите максималната сума пари на пазара. Колкото по-дълго времето тече, толкова по-голям и по-добър ще бъде залогът. Не е нужно да се ограничавате в залога.

Например, можете да стартирате чрез стрийминг мултимедия хазарт, като например игра на футбол, Bet365, и виждате, че домакинът е отзад с пробив и атакува с цялата си сила. Резултатът е 0: 1, а залогът е повече от 1,5 гола в игра, от 2.00 до 80-ата минута. 5 минути по-късно, предполага, че екипът все още не са се регистрирали, но все още има смущение на натиск върху половината от противника и дори можете да видите, че той е станал още по-приключенски. Можете да гледате и просто да се молим, че вашият залог е бил освободен, но можете да направите и още един залог, повече от 1,5 целите, за които ще бъде поискано най-малко един коефициент 3.00. Играта приключва, когато има повече усложнения, коефициентът ще бъде повишен до 6.00-7.00.

Ясно е, че това е агресивна и рискована стратегия, но не забравяйте колко голям е броят на ударите с последствия.

Не забравяйте да видите колко ще продължи

Внимавайте за сигнали, които могат да показват, че лае влияние

Когато играта е само на 90 минути, изчакайте малко, преди да направите нови залози, за да можете да разберете каква ще бъде продължителността на добавеното време. Статистиката доказа, че ако продължението е четири минути, има много по-голям шанс да видите целта, че ако добавката е три минути пеша. Една минута, но тя има голямо влияние. Често съдиите също дават 5-6 минути добавено време. Понякога, просто представяне на таблото, четвъртият арбитър дава нов тласък на психологическа група, която търси цел (особено когато броят се счита за достатъчно голям).

предишна статияСАУТХЯМПТЪН-УЕСТ ХЕМ ПРОГНОЗА
Следваща статияРъководство за игра с азиатски хендикап
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук