Съвети за залагания на конни надбягвания

Интернет революция доведе до златната ера за любителите на конни надбягвания. Голям брой букмейкъри се борят за вашите залози и се опитайте да го дръпнете и всички видове екстри, включително големи коефициенти, специални бонуси, коне, залози На живо, състезания. Тези неща откриват фантастични възможности за тези, които са достатъчно умни и дисциплинирани, за да ги използват. Ако вашето мнение за напускане на състезанието е достатъчно добър, вие ще спечелите и той редовно ще печелят от хазарта състезания хазарт. Въз основа на нашия опит в света на конни надбягвания и залагания върху тях, ние ще ви даде няколко златни правила за успешни спортни залагания.

1. Промишленост

Има толкова много състезания, особено през лятото, че е почти невъзможно да се проследи всичко, което се случва. Това ще ви накара да-Ако и да не стане експерт в нещо. Намалете кръга си на интереси и след това опитайте да залагате на по-малко състезания и видове залози, но с постоянен успех.

1. Промишленост

2. Когато времето се промени, бъдете търпеливи и чакайте

Летните месеци традиционно са най-трудните за букмейкърите. Просто казано, времето, през този период, обикновено е по-сухо и настилката на състезанието остава същата, което прави състезанията по-предсказуеми. И все пак, когато метеорологичните условия се променят, резултатите се променят. Ето защо, бъдете много внимателни, когато правите предварителен анализ! Например, резултатите от състезанието в сухото листно покритие може да не са много подходящи за следващата битка при дъждовни условия на тротоара.

3. Внимавайте за съпруг раса

Това е по-слабо изразена, но вероятно един от най-важните фактори в анализа на състезанието, в което планирате да заложите. Опитайте се да разберете стила на състезанието на главните действащи герои,и какъв тип раса-те харесват най-добре. Например, ако в състезанието има две упорити бързи коне, те са в състояние да се унищожат един друг и да отворят пристанището за някой от следните участници. Освен това, някои коне имат навика да работят по-добре, когато има конкуренция, но въздухът около тях свободно, а в други, напротив – те правят всичко, когато до тях се работи друг кон. До голяма степен това е “усещане –” нещо, което ще дойде с опит и с появата на хиляди състезания.

3. Внимавайте за съпруг раса

4. Проследявайте последните форми и не се плашете от името

Обикновено опитни коне, които са показали добри резултати в миналото и са се доказали като имена, са надценени по отношение на представянето, което те наистина могат да покажат в момента. Опитайте се да оставите предразсъдъците на заден план и да се съсредоточите върху информацията, която има най-голямо влияние върху производителността, т.е. текущото състояние. Често младите треньори са много по-мотивирани да се представят добре от тези, които са имали успех в миналото.

5. Следете коефициенти

Възможности, и неговото движение винаги дават ценна информация, и конни надбягвания, в които информацията е дори по-ценно от обикновено. Например, какво означава това, ако коефициентът на кон падне от 8.00 3.00? Вероятно много специалисти на хендикап са поставили сериозна сума пари на кон, което накара букмейкърите да намалят залозите за него. Въпреки че първоначалният коефициент е много по-добър, дори когато този коефициент на тарифа може да доведе до положителна очаквана стойност. Обратно-какво означава това, ако процентът е нараснал от 3.00 до 8.00? Най-вероятно има някаква информация, която намалява шансовете за езда. Може би е имал някакви проблеми с него и това е накарало букмейкърите да увеличат шансовете си. Разбира се, колебанията в показателите не винаги са толкова ценна информация, много често те наистина не означават нищо, но в повечето случаи те могат да бъдат много полезни.

Други съвети за хендикап конни надбягвания: препоръчваме ви да залагате предимно в неравностойно положение-състезания. При този тип залози, теглото на всеки кон трябва да бъде индивидуално, се определя въз основа на последните им резултати. Това се прави, за да се гарантира, че всички коне са малко или много еднакви.

Минимален брой участници: много играчи използват стратегии, за да избегнат залаганията на конни надбягвания, с шест или по-малко участници, тъй като те често побеждават фаворити с ниски коефициенти, носители на ниска възвръщаемост на инвестициите. Въпреки това, ако конят, който мислите, че е фаворит, има коефициент 3.00, например, няма нужда да казвате, че залогът си струва.

Максимален брой участници: все още често се използва в стратегията, изберете конкурс, максимум 13 участници. Те имат участниците стават твърде много и процесът на предсказване на победителя е по-трудно. Добър съвет-изберете, всеки път залог, а не директни залози за победителя.

Начини за избягване: всеки играч има няколко маршрута, които не носят успех. Факт е, че някои песни имат повече променливи, което прави прогнозата по-трудна. По наше мнение това са Брайтън, Фолкстън, Goodwood и Уулвърхемптън. За щастие, има стотици породи, за да избирате, така че можете да добавите други песни все още не разполагат с достатъчно опции за залагане.

предишна статияСпортинг Лисабон-Ещорил прогноза мач
Следваща статияФенербахче-Динамо Загреб
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук