Съвети за успех в хокей, залагания

Спорт хокей на лед не е един от най-известните в страната ни, но въпреки това се радва на голяма популярност в много други страни по света, и особено в страните от Северна Америка и някои европейски страни. Стотици са шампионати и турнири по хокей, които се провеждат по целия свят и това означава, че сте постоянно в къщи за залагания ще откриете много хокей сблъсъци. Разбира се, най-сериозният интерес на играчите е от НХЛ( Националната хокейна лига), където участват най-добрите отбори от Канада и САЩ. Всеки сериозен букмейкър е включен в програмата на всеки мач от дългия сезон в НХЛ, а повечето от тях предлагат и широка гама от видове залози за всеки от тях. Въпреки това, с Националната хокейна лига шампионатите са изчерпани, които предлагат на зрителите любопитни битки и носят добри възможности за търговия. Националният шампионат на Русия, който се нарича АЗИЯ (Континентална хокейна лига) и предлага много високо ниво на игра и вълнуващи срещи. В него участват не само за отбор на Русия-21 отбора-руски, и още седем представители на Украйна, Чехия, Беларус, Латвия, Словакия, Русия и Хърватия. Елитната дивизия, Финландия, Чехия и Норвегия също заслужават вниманието на всички любители на хокей и залагания. В следващите редове ще прочетете някои съвети, за да се превърне в добра подкрепа за успех в хокей на лед, залагания, и можете да направите само прогнози за хокейни игри.

Запознайте се с програмата на двата отбора

Не забравяйте да анализирате предварително хокей дуел да се запознаят с програмата на двата отбора. Такова образование, вие ще научите, например, че един от тях е вчерашен мач, който със сигурност е под-предполагат в ума, може би умора, че той е бил принуден да ходи на голямо разстояние, което говори за дори и т.н. н. често се случва отборът да играе мач през нощта и на следващата нощ трябва да играе нова игра много далеч от арената. За всеки човек – независимо дали е професионален спортист или обикновен човек – важи правилото, че тялото не е в оптимална форма след дълго пътуване.

Последователността на загубата и победата не е толкова важна

Последователността на загубата и победата не е толкова важна

В хокей фактор-това е “начин” не е толкова важно, колкото някои други спортове, защото отборът (дори и най-силните), постоянно променя формата си. В случай, че мислите, че отборът има по-добри играчи от съперника си, не се колебайте, че той може да е позволил загубата на предишния си сблъсък. Дори много успешни играчи използват стратегии за залагания, най-често срещаните за губещите в последния кръг на отбора, за букмейкърите, които им дават най-добри шансове.

Авансът не е решаващ

Когато залагате на живо по време на мач, имайте предвид, че силният отбор има големи шансове да неутрализира резултата от противника в кратък период от време. Ако отборът, на който залагате, позволява гол или две, в първите минути на мача, вие не сте ключовете, но е по-добре да помислите дали не представлява ситуация, толкова по-малко вероятно е да залагате на живо. Ние постоянно мачове, в които по-силен отбор започва лошо и след това, печели играта. И най-хубавото е, че при залог в изоставащ резултат отборът ще получи отлични шансове за победа!

Хокеят е динамичен спорт

Всичко за футбол-това е много бързо. Това е добра новина за добрите играчи, защото благодарение на това обстоятелство, имаме динамичен пазар, който можем да използваме. Ако смятате, че целта е “подготовка”, имате добър шанс да направите своя залог на живо, преди да заложите в играта ще бъдат заключени ” букети от цветя може да не са точни, на второ място тази динамика.

Вратар-позиция-ключ

Трябва да има стратегия, преди всяка игра на хокей, за да видите кой ще бъде вратар на двата отбора. Вратарят вероятно е най-важният пост в тази игра и със сигурност е много неудобно да залагате на един отбор, без да знаете, че неговият голям вратар е извън сметките.

Sub / стратегии за залагания

Sub / стратегии за залагания

Повечето играчи смятат, че залагането на голове във футбола не е нищо повече от хаос. Въпреки това, по-точно определение – “хаос”,” Когато за първи път гледа хокей, това е лесно да се заблуди е изненадващо, динамични часовници, в постоянно движение, хокей на лед в различни посоки, в действителност, дава усещане за хаос, да не говорим за това, че от екрана на телевизора или компютъра, е трудно да се контролира, където се намира перална машина, скорост и превъзхожда в някои случаи до 100 километра в час. Въпреки че тези първи впечатления, хокей е спорт, в който тактиката е едно от най-важните неща, което дава своето влияние върху броя на обръщанията. Статистиката през последните години в шампионата на НХЛ показва, че има малка разлика между броя на попаденията, които отборът отбелязва на челото, ръководителите и тези, които гол опашки. И ако погледнем средния брой допуснати попадения, разликата между най-добрите отбори и аутсайдерите е още по-минимална. Добрата новина за играчите е, че в интернет има свободен достъп до много статистика, главите на всички големи първенства по хокей на лед, което прави тарифи / цени е добър избор за всички играчи, включително и за начинаещи, хокей на лед и разноски. Ако погледнете статистиката, ще видите много интересни тенденции, които могат да доведат до много успешни залози, ако можете да ги използвате правилно. Един пример е отборът от Лос Анджелис, който имаше по-ефективна защита в шампионата през последните два сезона, но това не помогна на отбора да завърши в предната част на 26-та позиция. Причината за това е, че въпреки факта, че Лос Анджелис е, аз съм говорил много добре в защита, те не могат да бъдат толкова ефективни в предната позиция, и по този начин, този отбор се превърна в отбор, в чиито мачове сме виждали по-малко средно голове. Когато залагате, в / о, хитове, трябва да знаете, че полетата за игра в NHL / НХЛ са по-малки от тези в хокейните лиги в европейските страни. Това естествено влияе върху броя на ударите. Не пропускайте да вземете предвид тази разлика, докато правите прогнози за хокей на НХЛ. Популярен букмейкър хокей залози-Това е вярно.

Заключение

Играчите, които разчитат най-вече на шестото си чувство, а не на сухи статистики, ще трябва да прекарват много време в гледане на игра на хокей, за да получат ясна представа за това какво е ритъмът на спорта. Тя е специфична за различни ситуации в хода на играта се използва в напълно различни играчи. Преливане на линията, това е много важно за победата на отбора. В действителност, всеки детайл е важно за успеха, прогнози за хокей и залози, така че трябва да се впуснат в дивите земи на играта, за да се превърне в успешен играч.

предишна статияBetfair Бонус
Следваща статияУправление на банката в спортни залагания
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук