Hungary-Belgium-Match-B Унгария-Белгия: вероятни състави,, коефициенти и прогнози

Завършил втората група-отбор на Белгия, и първородният, група F Унгария излиза в неделя вечер, 22: 00 часа, в Тулуза, за да се определи кой от двата отбора ще намери място в първия морето и в Европа. Белгия не е имал успех в първия си мач срещу Италия, която им струва на първо място в групата, но това поражение, изглежда, че той е направил, и те събори Ирландия 3: 0 във втория рунд, преди да спечели в Швеция, в последния си мач. Те се надяват да спечелят първата си победа в квалификационния кръг на Европейското първенство-1980.

Hungary-Belgium-Match  Унгария-Белгия: вероятни състави,, коефициенти и прогнози

налице. Победата на Унгария над Австрия в първия мач от групата обаче помогна да се осигури първото място във финала, след като направи равенство в оставащите два мача срещу Исландия и Португалия. Белгия: най-вероятно състав (4-2-3-1): кратко – пари, да се увеличи, Вермален, Вертонген, – никой, избягвайте Ферейра, хората, Azar-Лукаку. Унгария: най-вероятно състав (4-3-3): там-Ланг, нокти, мобилни телефони, всеки знае, бръшлян, голи, басейн, тичане. Белгия в момента е в серия от три поредни победи, срещу Унгария и вкара най-малко два гола в тези срещи. Двата отбора се срещнаха веднъж, на Европейското първенство през 1972 година., когато Белгия печели 2: 1. Прогнозата за историята на Унгария в този турнир е много подобна на приказка, но положителните резултати в групата не променят факта, че те са много далеч от класата на съперниците и чужденците в мача срещу тях.

Euro 1972 Final  Унгария-Белгия: вероятни състави,, коефициенти и прогнози

Това поколение на белгийците е може би един от най-силните в историята на страната, и това ще бъде огромен провал, ако играчи от този калибър не са успели да преодолеят скромен отбори като Унгария. Надяваме се, че опитът на сериозни играчи от Белгия в големите европейски първенства ще бъде от решаващо значение. За “червените дяволи”, можете да направите залози онлайн, които искате Bet365, с коефициент 1.65 . За Унгария този показател е 7.00, при равни на 3.60.

предишна статияБонус
Следваща статияLive стратегия за залагания
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

94 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук