Управление на банката в спортни залагания

Управление на банката (парите, които сте поставили на спортни залагания), залагания в повечето случаи, това е въпрос, който се игнорира от играчите. Това е и една от основните причини, поради които повечето играчи губят парите си, Скоростта на светлината още в първите дни след депозита, който искате. Излезте в плюс в дългосрочен план залагания на спортни събития, във всеки случай, това не е лесно, дори ако всички задължителни правила за управление на банката са изпълнени, така че остава за играчи, които правят безразборни и необмислени залози. Дори големите познавачи на спорта нямат шанс да спечелят пари от залози, ако не спазват дисциплината на търговията. Единственият начин да спечелите букмейкърите е да съответства на добър успех в прогнозите на играта и стратегия за управление на банката.

Как да рискуваме?

Банката, или най-общо казано, парите, които сте отделили за залагания, е сърцето на всяка кариера, в спортни залагания, дори напълно аматьорски. Как не може да живее без добра работа на сърцето и не може да печели пари без правилното функциониране на базата. Целта на повечето играчи е да получите най-много пари битрейт, но въпреки това, трябва да бъдат внимателни, за да не стане твърде рисковано играчи, и така, че саул сметки поради непремислени рискове. Основната му цел е да следи банката, така че опасността от фалит да е възможно най-малка и в същото време да увеличи размера на стабилния си растеж. Ключът е, че всеки играч е наясно, че спортните залагания са инвестиция, която може да се изплати само в дългосрочен план. От залога Не можем да забогатеем, ако искаме, от един залог Не можем да получим голямо предимство, искаш да се прибереш вкъщи. Какво имаме предвид? Представете си, например, че търговците в искате да вярвате, че шансът да спечелите държавата е около 50%, а шансът е 70% и можете да разберете това с вашите изпити. В този случай, вие ще имате предимство пред букмейкъра, защото сте направили по-точна прогноза, реални шансове за всеки възможен изход. Проблемът е, че дори и да имаме това очевидно предимство пред битовете, на залога, възможно е тези 30 процента, които представляват вероятността лихвеният процент да не спечели, да бъде печеливш и следователно да загуби. Това не е невъзможно и има няколко последователни такива ситуации. Така че, ако заложите цялата си банка на една игра (или повече мачове в един ред), вероятността от фалит е огромна. Много сметки сте били нулирани точно заради такива спечели мачове, в които са били поставени твърде много пари, но късметът не е на страната на играча. Сред основните причини за начинаещите в хазарта толкова пъти, само вашата банка, е липсата на знания за това как правилно да управляват средствата си. Когато те правят 1-2 неуспешни залози, те започват да убиват загубени пари, големи залози, и когато те печелят няколко последователни залагания, отново, те вдигат цени, защото те се намират в гореща вода серия.

Определете размера на вашата база

За всеки трябва да е ясно, че не трябва да харчат повече пари за спортни залагания, отколкото могат да си позволят да загубят. Преди да направите първия си депозит за Сте били, трябва да решите какво ще бъде вашата първоначална банка. Тази сума трябва да се усвои и да се отдели от останалата част от парите. Най-лесният начин да направите това е просто да го поставите в една или повече букмейкъри. Повечето играчи, които се забавляват залозите си и не се съсредоточи единствено върху футбола, използва стратегии за създаване на отделни места за всеки спорт. По този начин, те ще бъдат много лесно да се научат спортни залагания, ги печели пари. Най-общите правила за управление на банката е, че играчите не трябва да залагат не повече от 5 процента от банката на един залог. Според много експерти дори този процент е много голям и те препоръчват залозите да са между 2 и 3% от всичките им пари, заделени за залога. Например, в случай, че банката ви е 1000 лв . залозите, които трябва да инвестирате, са до 30 лв . ако използвате правилото за три процента, или не повече от 50 лв . Това правило вероятно изглежда за много от вас е много строг, но без съмнение единственият начин, че сметката ви не остава празен, след максимум няколко месеца. Тъй като залозите представляват процент от банката, след като успеете да увеличите размера им, ще можете да увеличите и сумата на залога.

Плаващ или фиксиран залог?

Сред играчите непрекъснато има спорове за дилемата дали е по-подходящо да заложите една и съща сума за всеки залог, независимо от това какви са вашите взаимоотношения или по-умни, че тарифите плуват и според залога и риска, който поема. Препоръчваме да инсталирате системи с Фиксирани Коефициенти за играчи, които сега влизат в света на залаганията, защото те са много по-лесни за използване. За по-напредналите е хубаво да опитате плаващи залози. С тях, трябва да се определи какъв е шансът да спечелите залог, и в зависимост от възможността да залагате на различен процент от Вашата банка. Когато основният лихвен процент е 3% от банката, трябва да заложите на по-високи лихвени проценти с нисък риск (например 5%) и ниска ставка за високорискови лица (например 1%).

Никога не се опитвайте да” убиете ” изгубените залози

Практиката показва, че, след като е прочел подобен материал за управление на банката, повечето играчи започват да следват препоръките за известно време, но когато те губят няколко последователни залагания, нервите взимат надмощие и започват да правят глупости, като се опитва да ги убие загуба. Не забравяйте, че имам загуби барета-най-бързият път към фалит. Никога не нарушавайте плана, който сте създали, без значение какво се е случило в последните му залози.

Създайте си статистика

Създайте си статистика

Това е добре, че по някакъв начин статистика за залагания. Най-лесният начин да се въвеждат в убежище файл, в който можете да добавите всички основни аспекти на един залог, включително взаимоотношения, спорт, пазар, сумата на залога и изхода си. С течение на времето, статистиката ще ви помогне да разберете какво залог, какво сте по-добре и кои не се отказвайте, вие двамата, и вие ще бъдете в състояние да изработи печеливши системи за залагания в букмейкъра.

Резюме

Можем да ви дадем стотици примери за играчи, които имат добра способност за прогнозиране на мачове, но все още губят пари. Всеки иска да стане богат, в някои хвърля, но това няма да се случи. Постоянството е ключът и когато разберете, ще можете да победите букмейкърите!Вече знаете как да залагате на игри!

предишна статияСъвети за успех в хокей, залагания
Следваща статияНай-скъпите футболни трансфери лято 2016
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук