7 златни правила за спечелване на хазарт

Вземете $ 100. бонус, bet365

Спортните залагания не са само компания и може да ви отнеме години, за да станете наистина печеливши играчи. След като казахме тежката истина, нека да отбележим, че има няколко правила, които могат да върнат шансовете във ваша полза и да ви осигурят печалба от залозите, ако го познавате добре и го спазвате, без забавяне.

1. Понятието значение

Това е първият и най-важен фактор! Ако не можете да се справите с тази задача, тогава по-добре да забравите за спортни залагания и да ги оставите с други играчи. Какво е значението на понятието и как това ще ви помогне да развиете най-добрите стратегии за залагания на футболни мачове? Разбира се, можете да бъдете сигурни, че отборът коефициент 1.33 е сериозен фаворит и ще спечели, но ако предлагат, оферти, шансовете са, че това би било малко по-положителна стойност? Много пъти сме чували, че новодошлите в залаганията казват:” този отбор не може да пропусне тази игра” ” отборът може да бъде напълно легитимен фаворит,но ако вероятността за спечелване е по-голяма или по-малка, отколкото се предполага, че такава връзка? Той пее по отношение на залога малко като това, което закупуване план за лаптоп за 2000 долара. това е покупка с добра стойност и само защото много от вас биха искали. Е, нещо не работи така! Стойността на залозите е проста концепция, която, въпреки това, остава неразбираема за по-голямата част от обществото на Боинг. Концепцията работи върху елементарната логика, че реалните шансове за успех на залозите трябва да бъдат по-големи от шанса на обърнатия интерфейс, който букмейкърът ни предлага. Например, процентът 2.00 означава, че вероятността коефициентът да е точно 50%. За да може процентът да струва този фактор, истинският му шанс да бъде над 50%. Разбира се, това е лесната част. Трудната част е да се определи поне оценката на точността на реалната вероятност и това изисква сериозно проучване и достатъчно опит, докато не се научите да изграждате печеливша система за залагания на футбо

2. Придобиване на основни математически умения

2. Придобиване на основни математически умения

Ако вече сте казали: “Аз не съм математик, но…”, тогава може би не е нужно да сте играч. Въпреки факта, че много от играчите не могат да постигнат успех, като се позовава на база му “инстинкт”, или “чувства”, за да бъде успешен в дългосрочен план, имате нужда от надежден план за управление на банката, и вие трябва да знаете как коефициенти отразени от гледна точка на вероятностите. Накратко, това е игра на числа и трябва да имате поне елементарни умения за разделяне и умножение, ако искате да знаете как да залагате на игри. Ако смятате, че вашите математически умения не се покриват санитарен минимум, но все още искате да заложите и да спечелят в хазарта, трябва да се научи да използва електронна таблица и поставете в системата, която автоматично изчислява вероятността, че сте. Разбира се, опция за използване на калкулатори черупки, както в интернет пространството. Те съдържат всички формули, които са зададени и просто трябва да напишете необходимите цифри, за да изградите стратегията си за печалба от футболни залози.

3. Научете как букмейкърите определят коефициентите

Това зависи от популярността на събитието, но, като цяло, текущите коефициенти букмейкърите често са по-скоро отражение на отношението на своите клиенти, Какво е тяхното мнение за това какви са реалните коефициенти на двата отбора, или конкуренти. Разбира се, не всичко е толкова просто, и много фактори, включени в уравнението, но, като цяло, букмейкър се стреми да постави тези коефициенти, за да привлече проценти, равни за всички страни проценти, като по този начин за балансиране на своя отговорност и спечелване на всичко, което се случва, без никакъв риск. Например, ако на бойното поле за двама играчи има равни коефициенти 1.90-1.90 и играчите правят своите залози равни, тогава общата сума на залога, бк във всеки случай получава пари. Обратно, ако масата на играчите залагат на първия играч, и игнорира другите, малко губят много пари, ако първо спечели. Ако забележите подобни тенденции, това ще намали залога за първия играч и ще увеличи залога на втория в опит да балансира профила си. Този начин на работа в сайтове за хазарт смарт позволява на играчите да намерят добри възможности в случаите, когато общественото мнение като цяло, само по погрешка. И такива случаи, ще намерите много. Важно е да се отбележи, че по никакъв начин не може да се каже, че букмейкърите не се интересуват от реалните шансове за излизане, събития, само гледайки какво правят другите. Въпреки че има много материал определение, като цяло, може да се каже, че букмейкърите поставят инициали, залози въз основа на вашата оценка на вероятността и след това да ги променят въз основа на цената.Знаейки това, ще можете да изградите най-добрите стратегии за залагания.

4. Научете как да забравите миналото и не е време да празнувате

Не забравяйте, че последният губи редица развалят настроението ви и да ви накара да вземат прибързани решения в своите залози. Вие стоите зад всичко, което се е случило, и да остане само с вашия съд, трезвен, не спира да вярва, че колелото се върти. По същия начин, нека не всички серии от успешни залози ви даде фалшива смелост и ви съблазни, например, започнете да залагате по-големи количества от обикновено. Винаги следвайте плана си и не позволявайте на емоциите да контролират вашите решения.

5. Не търсете лесни печалби

5. Не търсете лесни печалби

Големите коефициенти често са много примамливи, но никога не забравяйте, че те са толкова големи, по някаква причина. Специалистите на залозите много рядко се доверяват на коефициенти над 10,00, а когато го направят, това се случва не само защото те вече са постигнали, с по-голям коефициент, но и защото те са намерили стойност в него. Също така, професионалистите избягват да правят много акумулаторни залози. Това не означава, че ще се откажете напълно от тях – трябва само да заложите предимно на сингли и да направите колона допълнение към нея.

6. Залагайте на правилните размери

6. Залагайте на правилните размери

Въпросът за спортни залагания е, че не можете да спечелите всичките си залози и че загубите са неизбежни. Но ако правилно контролирате банката си, тези залози Няма да повлияят на картината, която ще бъде премахната от победата и ще можете да продължите стратегията си за залагания на футболни мачове. Има няколко стратегии за управление на база, като повечето от тях препоръчват скоростта да не надвишава по никакъв начин не повече от 5% от общата сума на парите, които имате в профила си. Повечето потребители в букета не принадлежат към подобна структура и не оценяват своите залози в банка, която често може да ги фалира, дори когато те са склонни да имат добра способност за прогнозиране на мачове.

7. Изучавайте!

7. Изучавайте!

Всичко, което се казва тук, е много важно, но ако не прекарате достатъчно внимателно проучване преди всяка игра, няма да можете да определите реалните шансове за успех и няма да можете да спечелите в дългосрочен план. За щастие за вас, това е силата, че интернет е направил събиране на информация-това е много лесно и на няколко минути пеша ще намерите достатъчно информация за целевия пазар-например, в интернет, можете лесно да намерите стратегия, за да се гарантира, че печалбите на betfair, а защо не и в Бет365. Трябва само да подчертаете тези минути и да задълбочите получената информация.

предишна статияСъдържа-Волфсбург прогноза мач
Следваща статияСЛОБОДА ТУЗЛА-ПОБЕДИ ЕРУСАЛИМ ПРОГНОЗА
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук