Betfair Mobile

Чудите се какво предлага Betfair Mobile?! Това е уникална услуга, алгоритъм за залагания на една от най-популярните марки в света. С появата на все по-голям брой мобилни технологии търговията е придобил огромен, и изисква от букмейкъри, създаване на мобилни версии и приложения за телефони. Това е, което позволява на betfair, който е изградил за себе си, качеството на изображението и правните компании, работещи в десетки страни. Българските клиенти могат да използват и мобилни залози на betfair и това е по два начина. Първият има мобилна версия, която изисква интернет браузър, а вторият е достъпен за изтегляне чрез приложението. Всички те са преведени на родния Ви език, което също е едно от условията на DC за получаване на лиценз. Нека да ги разгледаме по-подробно и да ви запозная с всички ресурси и операции, необходими за правилния залог.

ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ANDROID

ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ANDROID

Може би не мислите, че всеки път, когато пишете betfair.com в търсачките и сте прав. Това е Неудобно и отнема ценно време. Ето защо, ние ви препоръчваме да използвате android приложения, предназначени специално за тази операционна система. Той е съвместим с всички версии, но за да се препоръча тяхното устройство да има най-малко 4.1 jelly bean. Вие ще бъдете впечатлени от преглед на програмата и богат набор от функции. В своята страница, той описва най-новите дейности, както и инструменти за търговия като пари, стомана и т.н. като цяло, това обучение е страница за начинаещи искате. При въвеждане betfair.com/sport ще бъдете пренасочени към спортния отдел, където се намират всички пазари. Чрез различни теми от менюто, маркирани за водни спортове. Можете да избирате между повече от 20 дисциплини мобилно приложение betfair за Android.

КАК ДА ИНСТАЛИРАТЕ ПРИЛАГА ЗА ANDROID?

Това не е особено трудна задача. На уебсайта на betfair ще намерите връзка за изтегляне. Въпреки това, първо трябва да зададете настройките за вашето мобилно устройство, за одобрение на приложения от неизвестни източници, т.е. добре. програми, които не са качени в Google play. След като изтеглите APK файл, трябва да го инсталирате с помощта на инсталационната програма, достъпна за всички смартфони. Ако всички действия са изпълнени правилно, ще се появи икона на работния плот, която ви дава достъп до приложението.

ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА IOS

Притежателите на мобилни устройства на марката apple също получават специално приложение. Betfair са разработили приложение, което е достъпно само за фърмуер и покрива всички ваши нужди. Добрата новина е, че тук не можете да влезете в мобилната версия на сайта, а да търсите приложения в магазина за приложения. Той има положителен рейтинг, размерът му е 65 MB.

Допускат се регистрации, депозити, залози, както в секцията “спорт”, така и на борсата, теглене на средства и други процедури, които също са на разположение в PC версията.

КАК ДА ИНСТАЛИРАТЕ BETFAIR MOBILE ЗА IOS?

КАК ДА ИНСТАЛИРАТЕ BETFAIR MOBILE ЗА IOS?
  1. Изтеглете APK файл с уеб сайтове за хазарт или следвайте тази връзка в itunes.
  2. Инсталирайте приложението, като използвате инсталационната програма на вашето ябълково устройство.
  3. Уверете се, че имате икона на работния плот.
  4. Влезте и започнете да залагате.

СТРУКТУРА И ЗАЛОЗИ НА BETFAIR МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

Не можем да твърдим, че има значителна разлика между настолни и мобилни Betfair. Те осигуряват същите възможности за залагания без ограничения. Отново фокусът на футбола са залози, които са добре разделени и във всяко първенство се появява страница, където се публикуват активни събития. Пазарите също са разделени на няколко функции, като например, основни, цели, ъгли, и т. н. Според вашите лични предпочитания, изберете съответната секция, за да намерите много по-бърза опция за игра. Това е положението с положението в други спортни дисциплини. Betfair проследяване на около 20 спорта, включително няколко неизвестни за публиката събития като хокей на трева, крикет, водна топка и много други. Вашият любим спорт, ще намерите в менюто, което може да се види на началната страница на секцията “спорт”. Компанията също така предлага ненадминати възможности и много инструменти, удобни и прости.

Включително капка електронен плъзгач, който предоставя възможност за незабавно хазарт, пари, които ще ограничат своите загуби, оформлението на ръба, осигуряване на прав гръб и в пика на цената, увеличаване на шансовете.

Всяка от тези услуги е достъпна и на мобилната версия на сайта и можете да използвате същия метод. Печат версия на мобилното приложение го правят по-жив, търговия, които са публикувани в отделен раздел. Потребителите получават информация за текущия резултат и след откриването на конкретно събитие получават статистика, както и възможност за наблюдение, с 3 снимки. Не всички срещи имат подобен параметър, най-вече интересни битки. Под живестреминг-на всички пазари, както и гаранция. Можете да избирате от десетки пазари и ако заложите на футбол, инструмент, имена и комбинация ” продължава “

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МОБИЛНАТА ВЕРСИЯ И МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ

Значителна разлика между betfair продукти, редица функции и допълнителни услуги, не. Вероятно разликите са в процеса на сезиране, т. добре. има някои положителни и отрицателни аспекти за вашето устройство, когато го използвате. Например, ако имате доверие в мобилната версия, няма да се налага да деинсталирате и инсталирате програмата, тя заема повече пространство на вашия смартфон, но ще похарчите повече мобилни данни в приложението. Това е много по-лесно, позволява бърз контрол и прекарват минимална сума, интернет. Изборът е във вашите ръце. Не можем да даваме съвети за това, което е правилно, защото това е изцяло лично предпочитание. Ние спряхме в мобилното приложение, тъй като това ни позволява своевременно и в управлението, но също така не спестява малко количество Mb всеки месец. Опитайте и двете, за да получите най-доброто от тях.

МОБИЛЕН БОНУС

Сред многобройните бонуси от betfair не намериха оферти, насочени изцяло към потребителите на мобилни устройства. Разбира се, други акции са в лицето му, които ви очакват. Новите потребители могат да получат бонус от € 100, при откриване на сметка или да получат 20 рунда евро, залози в “поле” борса”, ” всяка седмица се публикуват всички нови оферти, които обичате безпрецедентни шансове за определени събития. В момента, английски букмейкър има около дузина оферти, напълно достъпни чрез мобилна версия или приложение. Те са свързани с перезарядкой, кредити, бонуси, при определени условия, като награда за тяхната игра на живо колона и т.н., н., н. и множество предложения, които можете бързо да забравите, липсата на индивидуални мобилни бонуси в интернет, което искате.

МОБИЛЕН ДЕПОЗИТ В BETFAIR

Той не вярва на отделни правила и условия. Той напълно покрива изискванията, които също са определени при използване на сайта чрез компютър. Можете също така да презаредите сметката си с най-популярните начини на плащане. В Betfair разчитат на банкови преводи, банкови карти и онлайн портфейли. Бъдете внимателни с използването на последните, тъй като те не отговарят на изискванията за някои първоначални действия. За да рестартирате, трябва да влезете в профила си. И след това, ще намерите на страницата “място”, където трябва да въведете стойността и нейното одобрение. След като сте избрали начина на плащане и депозира сумата, разпределена на полето, трябва да завършите сделката, като кликнете върху бутона “Депозит”. При влизане в интернет, чрез портфейли сметки и фирми, като адрес на електронна поща при използване на дебитна / кредитна карта, свързани с въвеждането на информация за града, като например код, анотация, дата на изтичане на срока на валидност. Банковият превод отнема повече време, обикновено от 2 до 5 работни дни за одобрение.

Имайте търпение по време на тегленето, след извършване на предварителна обработка, която в някои случаи отнема до 48 часа.

ОЦЕНКА НА МОБИЛНИЯ BETFAIR

Би било Трудно да се разграничат отрицателните, за да се критикува мобилен вид Betfair. Компанията е сред най-технологичните марки в световен мащаб, благодарение на мобилната си версия и приложения за различни операционни системи. В играта, елегантен външен вид, приятен дизайн и висока функционалност. Предлагат се десетки опции за залагания и потребителите могат да избират от различни спортове и пазари. Betfair мобилният телефон е достъпен от българска територия и може да бъде изтеглен от официалния уебсайт на компанията. Създайте профил и направете всички инструменти и се насладете на най-добрите спортни залози. Трябва също така да вземем предвид наличието на приложения за спортни чанти, което допълнително увеличава положителното мнение за това, което искате и способността му да отговори на изискванията на клиентите.

предишна статияНай-скъпите футболни трансфери лято 2016
Следваща статияХъл Сити-Манчестър Сити прогноза мач
Павлина (родена на 19 март 1971 г.) е администратор и редактор на уебсайта на компанията. Se е отговорен за актуализирането на нашите прегледи на маркери и онлайн казино, както и за уеб разработката, дизайна, работата и подобренията. Нищо чудно, че NovaSportPlay се превърна в една от най-използваните онлайн букмейкъри в България. Платформата събра хиляди потребители, които търсят най-добрите оферти и най-високите коефициенти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук