SUV е среща мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Игра на 7 юли, четвъртък, от 20: 00 часа, като датчаните гол предварително, след първата среща. Югозапад загуби с минимален резултат, в Дания, и ще чакат да бъдат успешни с две цели разлика, за да се движи напред. Разбира се, за Литва, отборът няма да бъде лесно, тъй като класът е настрана, от. През миналия сезон в Лига Европа датският отбор достигна до фазата на директното елиминиране, като кадет записа успех над Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка отпадна от червените дяволи.

Suduva-vs-Midtiland-match-01 SUV-МИЛАНО ПРОГНОЗА

В момента офроуд екип е на 4 – то място в шампионата на Литва и да остане с достатъчно от тези, които са били пред тях галерии, и Атланта. В момента, първенство пауза, която позволява на отбора да се съсредоточи вниманието си единствено върху Лига Европа. През сезон 2012/13, те успяха да стигнат до втория кръг на квалификациите, елиминирайки Даугава, първият след успех с 3: 2, като гост, и поражение с 0:1 у дома. Милан заема трето място в датското първенство, чрез което затвърди добрите си изяви в Лига Европа през миналия сезон. Сега отборът има възможност за нов подвиг в Европа и направи първата стъпка, като спечели първия мач с 1: 0. Въпреки това, не подценявайте противниците, ако те не искат да имат проблеми с преглед в Литва. Мисля, че екипът на По ще запише втори успех на Судоку.

Suduva-vs-Midtiland-match SUV-МИЛАНО ПРОГНОЗА

Датчаните имат много по-голям опит в мачове на европейски клубове, и в състава му има много класни играчи като република нападател Кала, азбучен и Поулсен, както и на млади и талантливи играчи датчан, които определено са по-добре от противника. Прогноза: 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here